2014/09/25

MAC All Fired Up ruž - The lipstck


Prvi post na ovom blogu morao je biti o ovome ružu koji je po meni savršen. Znam da ćete sada pomisliti ah još jedna blogerica sa još jednim takozvanim "savršenim" proizvodom. E pa pročitajte post i garantiram da ćete ga poželjeti u svojoj kolekciji jer je upravo to- s.a.v.r.š.e.n.
Kako sam ruž dobila prije nego što sam počela s pisanjem bloga na fotkama je u korištenom stanju, nadam se da vam to nije previše odbojno. I slike su loše. Jako. Fokusirajte se onda na tekst imam puuuno toga za reći :D 

MAKE-UP ART COSMETICS TORONTO
LONDON W1K 380
MADE IN CANADA/MON9

Ovaj ruž dio je MAC Retro Matte kolekcije. Ambalaža je klasična, crna sa srebrnim detaljima, čvrsta je te poklopac dobro prianja tako da ne bi trebalo biti problema sa otvaranjem/zatvaranjem i ispadanjem ruža. Ima blag i nenametljiv vanilasti miris koji je meni predivan, ali osjeti se samo u ambalaži i par sekundi nakon nanošenja.
Boja nije ni približno ovakva :/ #slikanomobitelom 
Na prvu me oduševio bojom. Kada mi se ukazala prilika da ga nabavim (u Londonu je kupljen, a zbog toga ga još vise volim :D) bila sam preeeeeeeesretna što ću napokon imati MAC ruž! Sate sam provela slineći nad swatchevima i dvoumeći se koju nijansu odabrati jer let's be real, previše ih je divnih. Odluka je pala na ovu crveno-berry nijansu and, boy ... kako je prekrasna?! Na mojoj srednje svijetloj (žutoj) boji tena više vuče na tu posebnu tamniju crvenu, a boja maline više dolazi do izražaja na osobi tamnije(maslinaste) puti. Kako god okreneš, poseban je jer će svakome dati jedinstvenu nijansu. 

Pokušaj swatcha

Finiš je mat i sam ruž je poprilično suh, najsuši u mojoj kolekciji, ali usprkos tome usne ne ostavlja jako suhima. Uz dobru pripremu prije nanošenja, plus jednom tokom dana stavljanje laganog balzama preko ruža i problema sa suhoćom nema. Ako ste osoba koja je lijena kada je u pitanju popravljanje šminke tokom dana (a.k.a. ja ;)) s ovim ružem se oko toga apsolutno ne trebate brinuti! Po tome pitanju me je najviše oduševio, a testirala sam ga na široko i dugačko. Na mojim usnama ostaje netaknut nakon cijelodnevnog nošenja uz pića i obroke. Dakle, jako je pigmentiran i postojan.

Evo kako izgleda na meni.
Cijena ovog ruža je £15.50, sadrži 3g proizvoda. Ovo je zasada jedini MAC ruž u mojoj kolekciji, ali nikako i posljednji. Čekam dolazak njihove kozmetike u Zagreb!


Nadam se da će vam se svidio ovaj post, ako imate savjeta, opaski, bilo čega- recite mi pa ću se pokušati popraviti! Kakva su vaša mišljenja o MAC ruževima i kozmetici? Što preporučate? 

Stella xx

Nema komentara:

Objavi komentar